Krnica - stancija sa 16.7ha zemljišta!

prodaja Kamena kuća

Marčana, Krnica

  • 210m2

1.400.000 € 10.548.300 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 1.400.000 €
  • Cijena /m2 6.666,67 €
  • Kat prizemlje, prvi, visoko potkrovlje
  • Broj soba 1

Opis nekretnine

Krnica - stancija sa 16.7ha zemljišta, od čega 7.000m2 građevinsko, sa 2 objekta.

Krnica je naselje 9 km sjeveroistočno od općinskoga središta Marčane, nalazi se na visoravni iznad Krničke luke, na županijskoj cesti Šišan–Kavran–Rakalj, koji je na državnoj cesti Pula–Barban.
Lokacijski udaljena je samo 3 km od mora i luke Krnica.

Tu nudimo stanciju impresivne veličine od 167000 m2 s 2 objekta, izvorna kamena kuća na 3 etaže ukupne površine 210 m2 i štala od 70 m2.

Cijeli kompleks sastoji se od Građevinskog zemljišta I. kategorije veličine 7000 m2 koju čine dvije zgradne čestice i poljoprivredno zemljište IV. kategorije, veći broj parcela smještenih na više lokacija. Kuća je polu ugrađena i nenastanjena zgrada u dotrajalom stanju, funkcionalno nekorisna pored koje se nalazi i urušeni prizemni objekt 70 m2, zgrada manjih gabarita bez dijela zida i krovne konstrukcije, s okućnicom od cca 40 000 m2.
Cjelina obiluje pogodnim poljoprivrednim zemljištem i šumskim površinama, bogato sa samoniklim biljem, niskim raslinjem i samoniklim stablima autohtonog hrasta, crnike i vazdazelenih stabala, koje su grupirane, raspoređene, na četiri mikro lokacije u blizini naselja.
Oznake zemljišta su oranica, vinograd, šuma i pašnjak, koje su u neuređenom dijelu i izvan izgrađenog dijela naselja, dijelom ograđena zidovima, zidanim od kamena.

Nekretnine se nalaze unutar obuhvata prostornog plana Općine Marčana, manjim dijelom unutar i većinom izvan gradivog područja izdvojenog dijela naselja stancije, stambene i poljoprivredne namjene, u rubnom dijelu naselja i većim dijelom izvan naselja. Područje karakterizira poljoprivredno zemljište bez nasada poljoprivrednih kultura. Stancija je nenaseljena i zapuštena. Pristup do parcela, koje se nalaze u gradivom dijelu je moguć poljskim putevima koji su u privatnom vlasništvu. Poljoprivredno područje naselja Krnica graniči s, prostornim planom predviđenim područjem građevinskog dijela.

Namjena nekretnine : gospodarska djelatnost, poljodjelstvo i stanovanje za osobne ili turističke potrebe.

Udaljenost do zračne luke "Pula" cca. 20km.
Udaljenost od lokalnog središta Marčana, 9km.
Udaljenost od međunarodne morske luke, cca. 23km.
Udaljenost od priključka na autocestu 18km.
Udaljenost od županijskog središta, grada Pule cca 24km.

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn