Usluge

Besplatno savjetovanje

Agencija Elite nekretnine prati stanje tržišta nekretnina u cijeloj Primorsko – goranskoj županiji, kao i u Hrvatsko. Nudimo Vam informacije, savjete o ulaganju, bilo kroz gradnju, kupnju ili najam.

Ugovor za najam ili kupoprodaju


Zajedno sa našim odvjetničkim uredom, agencija Elite nekretnine sastavlja prijedloge ugovora za najam ili kupoprodaju nekretnina kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku.

Marketing i oglašavanje

Osiguravamo oglašavanje Vaših nekretnina na svim vodećim portalima za oglašavanje, tiskanim medijima, te naravno našoj web stranici. Konstantno prateći tržište, osiguravamo najbolje načine oglašavanja i marketinga, a sve u svrhu bolje i kvalitetne realizacije.

Certifikat

U mogućnosti smo Vam ponuditi pomoć u izradi certifikata. Naime, pravilnikom o izmjenama i dopunama Pravilnika o energetskim pregledima građevina i energetskom certificiranju zgrada (NN 78/13) koji je stupio na snagu 1. 7. 2013. izmijenjena je ova odredba te je propisano da postojeće zgrade ili njihove samostalne uporabne cjeline koje se prodaju moraju imati važeći energetski certifikat prije sklapanja ugovora o prodaji od 1. srpnja 2013. godine dok je za pojedinačne samostalne uporabne cjeline zgrada koje se iznajmljuju, daju na leasing ili u zakup propisano da moraju imati važeći energetski certifikat prije sklapanja ugovora od 1. siječnja 2016. godine. Dakle za zgrade i stanove ili poslovne prostore u zgradama koji se prodaju obavezan je energetski certifikat od 01.07.2013. dok je za samostalne uporabne cjeline (stanove, apartmane, poslovne prostore) koji se iznajmljuju, daju u zakup ili na leasing prolongirana obveza do 01. siječnja 2016.