Svetvinčenat - projekt sa 5 prekrasnih villa!

prodaja Građevinsko zemljište

Svetvinčenat, Štokovci

  • 12000m2

334.000 € 2.516.523 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 334.000 €
  • Cijena /m2 27,83 €

Opis nekretnine


Rezidencijalno Istarsko autohtono naselje!

U pitoresknom krajoliku, na periferiji dva kilometra od Svetvinčenta, jednog od najljepših istarskih gradića i kulturnog sjedišta južne Istre, smješteno je na ukupno 12.000 m2 polivalentno naselje.

Nalazi se neposredno uz magistralnu cestu, sa nesmetanim pogledom na blisko otvoreno more na jugu, te na Učku na sjeveru. Sadašnja je namjera konkretna realizacija Projekta izgradnje 5 rezidencijalnih Istarskih vila, istinske autohtone arhitekture i po izgledu i po dimenzijama, svaka različita jedna od druge, i svaka veličine oko 400 m2 korisne površine, sa vlastitim bazenom od 55m2.

Svaka vila smještena je na vlastitoj, ograđenoj i izuzetno prostranoj parceli sa hortikulturnim projektom zacrtanim raskošnim vrtom sa sjenicom – rotondom, maslinikom, zasadima mediteranskih ukrasnih kultura itd.

Ukupna površina svake od 5 pojedinih parcela iznosi 2.250 m2, od čega je 1.000 m2 građevinskog zemljiša i 1.250 m2 areala. Sve vile su najviših građevnih, hortikulturalnih i ostalih kvaliteta, s 5 zvjezdica, za klijentelu visoke platežne moći.

Vlasnik projekta, međutim, daje opciju izgradnje naselja s objektima nižih pojedinačnih vrijednosti, sa npr. 10 i više vila, te drugim standardima naselja od npr. 3 zvjezdice.

Namjena naselja:
1.Stambena namjena - vile za prodaju na domaćem i euro tržištu, ili za poznate kupce,
2. Cjelogodišnji smještaj turista u rezidencijalnim vilama za odmor (takvi su kapaciteti u Istri bili i ostali višestruko traženiji od postojeće uobičajene turističke smještajne ponude)

Ovaj prezentirani Projekt osim što je u prodaji, nudi mogućnost poslovne suradnje u sufinanciranju izgradnje

U tijeku je izgradnja jedne vile brutto površine 397,50 m2
Plaćeni su doprinosi i ishodovano Rješenje o uvjetima građenja, pa su već završeni temelji i izgrađena je temeljna ploča.

Korisna stambena površina:
Prizemlje: 198,08 m2
Kat: 152,67 m2
Potkrovlje: 46,75 m2
Ukupno: 397,50 m2

Boravišne prostorije:
Prizemlje: kuhinja i blagovaonica, dnevni boravak s otvorenim domaćim ognjištem,
1 spavaća soba, 1 kupaonica
Kat: 3 spavaće sobe, 3 kupaonice
Potkrovlje: komforni Apartman, studio, atelier
Posebni prostori: prostrane aule pod voltama, hodnici, balkoni, terase i ostale pomoćne prostorije

 PRILIKA!

 

 

 

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn