Svetvinčenat - građevinsko zemljište s ucrtanim objektima 715 m2!

prodaja Građevinsko zemljište

Svetvinčenat, Pajkovići

  • 715m2

99.600 € 750.436 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 99.600 €
  • Cijena /m2 139,30 €

Opis nekretnine

Svetvinčenat - građevinsko zemljište s ucrtanim objektima 715 m2!

 

U okolici Svetvinčenta nalazi se građevinsko zemljište ukupne površine od 715 m2, pogodno za izgradnju obiteljske kuće ili kuće za odmor.

Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji iako je u centru sela, a sastoji od par katastarskih čestica s ucrtanim objektima površine, 13 m2, 40 m2, i 32 m2.

Prilaz nekretnini je asfaltirana cesta.

Zemljište ima već napravljenu geodetsku podlogu koja je podijeljena na dva dijela za potrebe gradnje dva objekta s bazenima.

U blizini zemljišta, u mjestu Svetvinčenat nalaze se svi potrebni sadržaji kao što su trgovine, ljekarna, pizzerie, pošta.

Oblik parcele koje zajedno čini nekoliko katastarskih čestica daje gotovo pa pravokutan oblik, što i daje mogućnost izgradnje dviju stambenih objekata s bazenima.

Zbog lokacije na kojoj se nalazi parcela, na zemljištu se može izgraditi kuća za odmor i biti siguran povrat investicija budući da su mjesta u okolici Svetvinčenta a i općenito taj dio Istre jako tražena u ljetnim mjesecima ili za obiteljski život gdje su Vam mir i privatnost osigurani.


Udaljenost od Svetvinčenta autom na 5min, Žminj 12 min, Pula 33 min i isto tako do prvih plaža.

 

DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:

Agent: Rebeka T. ǀ Mob: 099 281 6562 ǀ E-mail: [email protected]

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

 

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn