Rovinj - kuća sa velikim imanjem!

prodaja Samostojeća kuća

Rovinj, Rovinj

  • 1
  • 100m2

1.030.000 € 7.760.535 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 1.030.000 €
  • Cijena /m2 10.300 €
  • Kat prizemlje, prvi, potkrovlje
  • Broj soba 2
  • Broj spavaćih soba 1

Opis nekretnine

Rovinj - kuća sa velikim poljoprivrednim zemljištem, 28.556 m2!

 

5 km od Rovinja i 2.5 km od mora prodaje se kuća cca 100 m2 sa 11 parcela poljoprivrednog zemljištem.

Jedan od najfotogeničnijih gradića Mediterana bivše je ribarsko, a danas turističko mjesto Rovinj. Udaljen od Pule 40-ak kilometara, Rovinj je od davnina poznat kao grad čije klimatske odlike povoljno utječu na zdravlje.

Kuća se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja. Ima priključak vode, struje i telefona. Na prizemlju kuće je smještena kuhinja, dok na katu se nalazi spavaća soba koja se spaja sa potkrovljem i povezuje ih unutarnje stubište.

Prema prostornom planu grada Rovinja parcela sa kućom i još jedna manja parcela, veličine zajedno 647 m2, svrstavaju se u građevinsko područje izdvojenih dijelova naselja i na njemu je moguće razvijanje visokokvalitetnog i autentičnog seoskog gospodarstva u okviru ponude ruralnog turizma. Na temelju istog plana moguća je rekonstrukcija postojećih građevina, interpolacija stambeno poslovnih i poslovnih građevina, i izgradnja pomoćnih gospodarskih građevina.

Poljoprivredno zemljišta se sastoji od 11 parcela veličine sve zajedno 27 909 m2, s time da su dva zemljišta odvojena od kuće. Oko kuće je oranica, a dalje se proteže šuma.

Gotovo do same nekretnine se nalazi asfaltirana ceste, osim 100 m bijelog puta.

 

 

 

 

 Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn