Poreč - vrhunska nekretnina - teren sa projektom!

prodaja Samostojeća kuća

Poreč, Poreč

  • 330m2

1.600.000 € 12.055.200 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 1.600.000 €
  • Cijena /m2 4.848,48 €
  • Godina izgradnje 1986
  • Kat prizemlje, drugi
  • Broj soba 3

Prostorije nekretnine

  • Garaža

Opis nekretnine

TEREN S PROJEKTOM 1.2 KM OD MORA!!


Poreč je grad s turističkom, povijesnom i kulturnom tradicijom koji ubrzanim tempom grabi korake napretka bilo u infrastrukturi grada,
morske obale i plaža ili u ugostiteljskoj ponudi u vrhunskim restoranima, konobama i vinotekama kamenog starograda.
Uvijek nagrađivan svojom turističkom ponudom i posjećenošću grada, mami poglede i interese investitora da okušaju slatkoću grada.

Teren iz naše ponude se nalazi na vrlo zavidnoj lokaciji, udaljen 1.2 km od uređenih nagrađivanih plaža i 2.5 km od samog centra grada. Na terenu se nalazi kuća katnica sa 3 stambene jedinice, i dodatno 2 objekta koji trenutno koriste kao garažni dio i ostava.
Kuća je naseljena, korištena i kao takva profitabilna jer se apartmani i trenutno iznajmljuju u turističke vode, no naša ponuda nije usmjerena na objekte već na teren koji je kao takav građevinski kojeg dodatno prati projekt za gradnju 2. vila svaka s svojim bazenom ( jedna s kapacitetom za 10 osoba, druga s kapacitetom za 12 osoba ), objekt sa 4 apartmana sa bazenom i objekat s 6 dvokrevetnih soba isto sa svojim bazenom.
Trenutni objekti na terenu se mogu koristiti kao baza za novu gradnju ili po želji investitora, mogu se potpuno eliminirati i krenuti u posve novu projekciju gradnje.

Uz ovu nekretninu, nužno je od istog vlasnika otkupiti teren na granici urbanizirane zone s otvorenim pogledom na more i najveći kamp u Hrvatskoj Lanternu. Veličina terena je 7500 m2. Cijena 750 000 € plativo u 3 rate ili 600 000 € jednokratno.

Za više detalja, stojim na raspolaganju!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn