Poreč - prodaja poljoprivrednog zemljišta, 7500 m2

prodaja Poljoprivredno zemljište

Poreč, Poreč

  • 7500m2

934.000 € 7.037.223 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 934.000 €
  • Cijena /m2 124,53 €

Opis nekretnine

Poreč, Tar - prodaja poljoprivrednog zemljišta, 7.500m2.

Originalno dva naselja, Tar-Torre i Vabriga-Abrega danas su jedno mjesto koje dijeli glavna prometnica koja povezuje Poreč i Novigrad-Cittanova. Riječ je o plodnoj visoravni na 112 metara nadmorske visine koja se s jedne strane spušta prema moru, a s druge prema ušću rijeke Mirne. S ovog se divnog vidikovca pruža lijep pogled na sjever prema Novigradu-Cittanova, a na jug prema Poreču. Za vedrijih se dana vide i Alpe, a s tarskog zvonika ponekad i Venecija. Kraj je poznat po izvanrednom maslinovom ulju, a prema stručnjacima FAO-a, upravo se podno Tar-Torrea, na plantaži Larun, uzgajaju masline od kojih se dobiva najbolje maslinovo ulje u Europi.

Na udaljenosti od 1.9 km zračne udaljenosti od mora i 300 m od naselja prodaje se ravan, očišćen teren oslobođen od raslinja.

Teren je 7500 m2, pravilnog oblika do kojeg vodi 400 m dug ucrtani pristupni bijeli put, sa kojeg se pruža pogled na more.

Zbog blizine urbanistočkoj zoni, kod sljedećeg proširenja urbanističkog plana, očekuje se ulazak u građevinsku zonu.

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

 

 

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn