Moščenička draga - građevinsko zemljište 7000 m2

prodaja Građevinsko zemljište

Mošćenička draga, Mošćenička Draga

  • 7000m2

1.260.000 € 9.493.470 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 1.260.000 €
  • Cijena /m2 180 €

Opis nekretnine

Mošćenička Draga je malo ribarsko mjesto na istočnoj obali Istre koje se nalazi ispod brda na kojemu se nalazi srednjovjekovni gradić Mošćenice, po kojemu je i samo mjesto dobilo ime u dodiru drage s morem.
Sam položaj je veoma interesantan iz razloga što ima, osim klasičnog (istarskog) tipa turizma, i mogućnost seoskog (agro) koji bi se razvijao upravo na padinama Učke – masiv Učka sa vrhovima Učka, Sisol, Kremenjak.

 

Na tako magičnom mjestu s isto tako magičnim otvorenim pogledom na kvarnersku obalu nudimo građevinski teren veličine preko 7000 m2, udaljen manje od 100 m zračne linije od poznate plaže Sveti Ivan.
Teren je zarastao raslinjem i u blagom je padu. Takva struktura i koncept terena u konačnici daje nivelirani izgled i pogled sa svih pozicija terena
pogodan za gradnju vila i/ili glamping turizam.

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn