Labin - kuća za obnovu

prodaja Dvojna kuća

Labin, Labin

  • 450m2

220.000 € 1.657.590 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 220.000 €
  • Cijena /m2 488,89 €
  • Kat prizemlje, prvi
  • Broj soba 1

Opis nekretnine

Labin- objekt za obnovu od 200m2 sa velikom građevinskom okućnicom

 

Urbani dio naselja Labin udaljen je 2 km zračne linije od mora, a 3 km od turističkog naselja Rapca na istočnoj obali Istre. Na brežuljku je smješten Stari grad, a drugi dio grada podno njega poznat je pod nazivom Podlabin. Kroz Labin prolazi državna cesta koja spada Rijeku i Pulu, najbliža zračna luka nalazi se u Puli i udaljena je 40 km dok je najbliža željeznička pruga Lupoglav-Pazin-Pula. Najbliže trajektno pristanište je Brestova s linijama prema otoku Cresu, a gospodarska luka Bršica nedaleko Trgeta.

Labin ima sedamnaest svojih naselja, a nekretnina iz naše ponude nalazi se udaljena svega 6 km od centra i manje od 10ak km od mora u Rapcu
Radi se o objektu za obnovu tlocrtne veličine 220 m2 koji se drži za susjednu stambenu kuću, potpuno neovisni jedno o drugom po pitanju ulaza na okućnicu i samog koncepta cijele nekretnine.
U konačnici moguće je dobiti više od 450 m2 stambenog objekta ili u jednoj jedinici ili više stambenih jedinica ovisno o Vašoj želji i interesima.
Kuća na svojoj čestici ima oko 800 m2 građevinske okućnice na koju se veže građevinska čestica od nešto ispod 2000 m2
Sva infrastruktura je do terena, pristup asfaltnim putem.

Nekretnina je to s visokim potencijalom gradnje i/ili nadogradnje
Obzirom na veličinu terena od ukupno 2800 m2, ostaje prostora za gradnju više stambenih objekata

Dokumentacija uredna.

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn