Kanfanar - zemljište u T2 zoni!

prodaja Zemljište - ostalo

Kanfanar, Jural

  • 2720m2

150.000 € 1.130.175 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 150.000 €
  • Cijena /m2 55,15 €

Opis nekretnine

JURAL - ZEMLJIŠTE T2!

Nedaleko mjesta Jural, na udaljenosti od 200 m sjeverno, prodaje se građevinski teren za ugostiteljsko - turističku namjenu.
Jural je malo naselje smješteno 8 km zapadno od Kanfanara na sjevernoj strani Limske drage, izvan glavnih putova. Stanovništvo se bavi isključivo poljodjelstvom vinova loza, žitarice, masline i stočarstvom.

Na rubu sela i iznad njega nalazi se crkvica sv. Margarete iz XVII. st. s dvama zvonima na pročelju, te zidani oltar s više likova svetaca. Kraj sela je prapovijesna Limska gradina.
Veći dio terena iz naše ponude je uglavnom ravne konfiguracije s blagom padinom prema sjeveru, u dionicama ograđen suhozidom, a infrastruktura je na udaljenosti od 50 m.
Po lokacijskoj informaciji pogodno za turističku namjenu gradnje hotela, turističkih vila, kampovi i sl.
Teren trenutno nema ucrtani pristupni put, no komunikacija s općinom postoji te rješavanje istog nije sporna stavka, a vrijednost stavke od 4000 € biti će umanjena od ugovorene kupoprodajne cijene.
Imate li interes za ovakvom nekretninom, stojimo na raspolaganju!
Zbog ljepote okoline, čistoće zraka ovo je jedinstvena lokacija, te postoje posebni propisi za korištenje ovog terena. Struja i voda su u blizini terena.

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

  • o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
  • o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn