ISTRA, PULA - prodaja građevinskog zemljišta na mirnoj lokaciji .

prodaja Građevinsko zemljište

Pula, Pula

  • 980m2

153.500 € 1.156.546 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 153.500 €
  • Cijena /m2 156,63 €

Opis nekretnine

ISTRA, PULA - prodaja građevinskog zemljišta na mirnoj lokaciji .

Pula je najveći grad i glavna luka Istarskog poluotoka smješten na južnom dijelu rta. Jedan je od najpopularnijih turističkih centara i kulturnih prizora. Njegovi povijesni atributi i karakteristike vidljive su na svakome uglu, ulici, crkvi i muzeju. No najvrjednija i najvažnija povijesna baština zasigurno je veličanstveni Amfiteatar poznat kao Koloseum iz 2. stoljeća.

Grad se smjestio zaštićenom i dobro osiguranom zaljevu što je uvelike doprinijelo nevjerojatnom razvoju glavnih gospodarskih usmjerenja; brodska industrija i turizam.

Brodogradilište postoji iz vremena kada se grad Pula postavio u sastav Austro-Ugarske vladavine. Dok su bili pod njihovom nadležnošću, Pula im je bila glavna luka, i ratna mornarica te tako postala utvrđeni grad i jedan od najzaštićenijih gradova u Europi.

Zemljište se smjestilo na mirnoj lokaciji u slijepoj ulici s okruženjem od nekoliko luksuznih kuća.

Ukupna veličina same parcele je 980 m2 , te postoji projekt po kojem se može graditi zgrada ili kuća na 3 kata do 330 m2 ili tri kuće po 110 m2.

Ima asfaltiran pristupni put, priključci (struja, voda, kanalizacija itd.)


DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:

Agent: Nikola B. Mob: 095 377 5581 E-mail: [email protected]

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn