ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 801m2 s pogledom na more!

prodaja Građevinsko zemljište

Vodnjan, Barbariga

  • 801m2

229.000 € 1.725.401 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 229.000 €
  • Cijena /m2 285,89 €

Osnovna infrastruktura

  • Struja
  • Gradski vodovod
  • Kanalizacija

Opis nekretnine

ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 801m2 s pogledom na more!Netaknuta obala, predivne šume i šumski putevi, privatnost, vrhunska gastronomska ponuda te blizina svih popularnijih gradova zapadne istarske obale, sve to krasi naselje zvano Barbariga. Zeleni pojas koji omeđuje obalu i prometnicu proteže se gotovo cijelim putem do prvih obalnih gradova te Vam nudi nezaboravna iskustva u autentičnom okruženju istarskog primorja.


Na svega 600m2 od obale smjestila se predivna građevinska parcela trokutastog oblika s pristupnim putem te svom infrastrukturom pored parcele, veličine 801m2. Zemljište je jedno od 5 spojenih čestica od kojih su sve između 800-850m2 istog vlasnika. Osim što je na jednom od najboljih lokacija u Barbarigi, samo naselje ima vrlo poželjnu lokaciju koja se smješta u relativnoj blizini nekoliko vrlo popularnih gradova poput Pule, Rovinja, Vodnjana i Fažane, od kojih svaki ima svoju posebnu turističku ponudu, kao i vrhunska gastronomska iskustva što čine ovo zemljište savršenim mjestom za izgradnju Vašeg budućeg doma ili investicija u budućnost koje ovo naselje nudi svojom snažnom turističkom infrastrukturom.


Ovo građevinsko zemljište rijedak je slučaj na tržištu, pogotovo u mjestima koja su smještena na samoj obali. Ne propustite priliku graditi budućnost na jednoj od najboljih lokacija u Istri.

 

KONTAKT:

Mob:095 595 8800 ǀ E-mail: [email protected]

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

 

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn