Vižinada - starina za obnovu s 2000 m2 građevinskog zemljišta!

prodaja Dvojna kuća

Vižinada, Vižinada

  • 290m2

350.000 € 2.637.075 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 350.000 €
  • Cijena /m2 1.206,90 €
  • Kat prizemlje, prvi, potkrovlje
  • Broj soba 4

Opis nekretnine

Vižinada - starina za obnovu s 2000 m2 građevinskog zemljišta!

Vižinada, skriveni dragulj Istre udaljen 15 km od Poreča i mora danas je jedna od traženijih lokacija zapadne Istre.

Osim povijesnih i kulturnih znamenitosti, bogatih vinograda koji zbog kvalitete zemlje rađaju vina posebnih mirisa, te znamenite kuhinje začarane plodovima ovog pitoresknog kraja, stari gradić Vižinada nudi i jedinstvene rekreativne užitke na obnovljenoj pruzi Parenzana, nekadašnjoj željezničkoj poveznici Poreča i Trsta. Na trasi dugoj 123 kilometara šetači i biciklisti prolaziti će kroz svježe šume, prekrasne gradiće, kamena sela, samozatajne tunele, prelaziti čvrste viadukte ne prestajući se čuditi raznovrsnosti krajolika i boja kojima ovaj kraj uistinu obiluje.

Na udaljenosti od 3 km od samog centra Vižinade nudimo starinu za potpunu obnovu.

Kamene zidine jednom su stranom vezane za susjednu kamenu kuću koja je obnovljena i uređena u istarskom autohtonom stilu.
Objekat ima duljinu od 25 m i širinu od 6m, sastoji se od prizemlja i 2 kata, a koncipiran je od stambenih zgrada i štale, sve u jednom nizu.

No, obzirom da je okolno zemljište građevinsko uz novi projekt moguće je proširiti trenutne gabarite i stvoriti sasvim novu strukturu i vizuru po vlastitim interesima.

Cijela nekretnina sastoji se od spomenute starine, 2000 m2 građevinskog terena, 3000 m2 poljoprivredne parcele i dodatnog objekta od 30ak m2 tlocrtne veličine.

Sve čestice su povezane u cjelinu. Šaht vode se nalazi na terenu, struja do terena.

Ako ste investitor s maštom, ovo je zasigurno nekretnina koja nudi pregršt mogućnosti.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn