Vižinada - prodaja poljoprivrednog zemljišta, 35.500 m2

prodaja Poljoprivredno zemljište

Vižinada, Vižinada

  • 35500m2

183.000 € 1.378.814 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 183.000 €
  • Cijena /m2 5,15 €

Opis nekretnine

Vižinada - poljoprivredni teren, 35000m2!

Vižinada je slikovito mjesto smješteno na brdu južnog ruba doline rijeke Mirne i jedan je od najvinarskijih krajeva Hrvatske s više od milijun posađenih trsova, a njeni vinari već godinama osvajaju brojne medalje i priznanja za svoja vina prezentirajući ih i u bezbroj respektabilnih vinarija najpoznatijih u Istri.
 
Poljoprivredna proizvodnja oduvijek je bila važan segment u životu stanovništva s područja Vižinade, a ono što su započeli naši stari nastavile se mlade generacije, kombinirajući principe tradicionalne proizvodnje s novim znanjima i tehnologijama. Oduvijek su se ovdje ljudi bavili stočarstvom i proizvodnjom povrća, što je i danas prisutno.  Jednako tako, poznati su i po proizvodnji vrhunskog maslinovog ulja,  pršuta, meda, ali i lavande. U posljednje vrijeme sve je više proizvođača industrijske konoplje, koja se smatra jednom od okosnica u budućnosti poljoprivrede općenito. OPG-ovi, agroturizmi i seoska domaćinstva s područja Vižinade nadaleko su poznati po vrhunskoj kvaliteti svega što nude.
U jednom od njegovih mjestašca nudi se impozantna veličina terena kategoriziranog kao oranica i pašnjak. Tlo je bilo godinama obrađivano tako da je i danas pogodno za obradu neke od poljoprivrednih kultura.

Pravilnog je gotovo kvadratnog oblika s ucrtanim pristupnim putom.
 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn