Viškovo - građevinski teren sa 2 poslovne zgrade - PRILIKA!!

prodaja Ugostiteljsko-turistički objekt

Viškovo, Viškovo

  • 410m2

530.000 € 800.000 € 3.993.285 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 530.000 €
  • Cijena /m2 1.292,68 €
  • Kat prizemlje, prvi
  • Broj soba 6
  • Grijanje Klima uređaj, Peć na naftu/lož ulje

Opis nekretnine

Viškovo, građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji pogodno za investitore!

Na atraktivnoj lokaciji prodaje se 13.176 m2 građevinskog zemljišta sa donesenim važećim prostornim planom i UPU planom užeg uređenja, odnosno zahtjev za građevinsku dozvolu se može pokrenuti trenutno i neposredno bez čekanja na donošenje novih prostornih planova.
Na terenu se nalaze 2 poslovne zgrade, sveukupne površine 410 m2, čija je glavna turističko-ugostiteljska namjena, no međutim, ukidanjem toga plana zemljište postaje stambeno i samim tim vrijednost raste , sa obzirom da se radi o vrlo atraktivnoj, mirnoj i jednoj od rijetkih zelenih neizgrađenih oaza na širem području Rijeke i okolice.
Pristupni put nekretnini je iz 3 pravca.
Postojeće poslovne zgrade nude mogućnost prenamjene u kuće za odmor ili pansione sa sobama za iznajmljivanje, što je izuzetno privlačno investitorima. Postoji mogućnost izgradnje kampa, malih kućica za odmor u šumi u neposrednoj blizini Rijeke i Opatije.

NEVJEROJATNA PRILIKA ZA INVESTITORE!!

 

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit