Umag - prodaja prostranog zemljišta sa pogledom na more!

prodaja Građevinsko zemljište

Umag, Umag

  • 3000m2

775.000 € 5.839.238 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 775.000 €
  • Cijena /m2 258,33 €

Opis nekretnine

Umag - prodaja građevinskog stambenog zemljišta sa pogledom na more!

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Umag je gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije i možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana. Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve.

Na samo 950 m cestovne udaljenosti od mora i sa pogledom na more, nudimo građevinski teren stambene namjene, ravan i sa pristupom. Teren se nalazi na laganoj uzvisini što pridonosi pogledu na more i teniski centar.

Namjenjeno je gradnji obiteljske kuće sa jednom, dvije ili do 4 stambene jedinice. Obzirom na prirodnu veličinu i pravilan oblik terena moguće ga je cjepati na manje parcele. Za obiteljsku kuću sa jednom stambenom jedinicom najmanja građevna parcela je od 400 m2 i visina objekta do 7.5 m, dok je za višestambenu građevinu 800 m2 i gradnja do 10 m visine. Objekti su sa jednom podzemnom etažom i 2 nadzemne, odnosno 2 podzemne i 3 nadzemne etaže na višestambenom objektu.

Imate li interes stojimo na raspolaganju!

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn