Štinjan, Puntižela - građevinsko turistički teren 7,500m2!!

prodaja Građevinsko turističko

Pula, Štinjan

  • 7500m2

1.950.000 € 14.692.275 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 1.950.000 €
  • Cijena /m2 260 €
  • Udaljenost od mora 150 m

Opis nekretnine

Štinjan, Puntižela - prodaja građevinsko turističkog terena, 7.500 m2 (T2).
Zemljite je površine 7.500m2, udaljeno 150m od mora, sa pogledom na Brijune!

Zemljište je građevinsko turističke namjene, sveukupne površine zemljišta 7500 m2.

Pravilnog je oblika, sa asfaltiranim pristupom, na vrlo lijepoj poziciji te je okružen sa mnogo zelenila sa iznimno visokim potencijalom za turizam.

Upravo radi navedenih karakteristika ovakvo zemljište je velika rijetkost obzirom da se zemljište nalazi na području Štinjana koje je radi svoje lokacije vrlo tražena destinacija u svakom smislu.

Štinjan je poznat po svojoj prekrasnoj šetnjici i kampu Puntižela, duž kojih se protežu brojne plaže s predivnim pogledom prema otočju Brijuni. U krugu od okvirnih 2 kilometara spaja kamp Puntiželu, Štinjan, Valbandon, Fažanu i Peroj, gdje osim predivnih plaža i pogleda je smješten i razni drugi sadržaj, poput; beach-barova, zelenih površina, igrališta za djecu i odrasle, parkova, manjih luka za brodice, te mnogobrojni restorani.

Zemljište je Turističke namjene oznake T2 mogu se graditi smještajne i druge građevine vrste turističko naselje, a sve u skladu s važećim Pravilnikom o razvrstavanju, kategorizaciji i posebnim standardima ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli, te građevine pratećih sadržaja ugostiteljsko – turističke namjene (ugostiteljske, sportsko-rekreacijske, trgovačke, zabavne i sl.).

Način i dozvoljena gradnja je: 1000 m2 minimalna površina izgrađenosti, maksimalna površina izgrađenosti 30.00%, maksimalni koeficijent izgrađenosti 0.30, najviša visina 8m.

Teren je dobra prilika za investitore koji se bave izgradnjom turističke namjene.

Prednost terena je blizina mora od 150 m.

Prirodno okruženje.

Teren se nalazi na tihoj i mirnoj poziciji i odmah do asfaltiranog puta.

 

 

 DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Rebeka T. ǀ Mob: 099 281 6562 ǀ E-mail: [email protected]

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn