Stancija u Kršanu - prilika za investitore!

prodaja Građevinsko mješovito

Kršan, Čambarelići

  • 43464m2

350.000 € 365.000 € 2.637.075 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 350.000 €
  • Cijena /m2 8,40 €

Opis nekretnine

Predivno istarsko imanje sa pogledom na Učku, okruženo pašnjacima i šumom, na odličnoj mirnoj lokaciji. Unutar imanja smještena je stara istarska kamena kuća koja je dovoljno daleko od naselja, gradske vreve, buke i lokalne asfaltirane ceste Potpićan - Lazarići.

Ova stancija ima u komadu 43 464 m2 površine, od čega je oko 4550 m2 građevinsko zemljište, a ostalo čini poljoprivredno zemljište - pašnjaci i šuma. Samostojeća velika kamena kuća koja treba adaptaciju je površine oko 300 m2, a sastoji se od stambenog dijela koji se proteže kroz prizemlje i kat, te nastavlja na spremište alata i nekadašnju štalu.

Postoje priključci za vodu, struju i telefon. Do prve plaže na moru je 9 km, do Labina 11 km, a Rapca 16 km.

Ovisno o viziji investitora imanje je pogodno ili za izgradnju jedne ili više luksuznih vila sa svim popratnim sadržajima (bazeni, sportska i dječja igrališta, pješačke i biciklističke staze i druge aktivnosti) za klijente visoke platežne moći koji žele na osami uživati u miru i netaknutoj prirodi, a opet u blizini svih sadržaja, ili kao investicija u OPG za seoski turizam.

 

PRILIKA ZA INVESTITORE U LUKSUZNE TURISTIČKE RESORTE!

 

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn