Pula - kuća za adaptaciju na atraktivnoj lokaciji!

prodaja Samostojeća kuća

Pula, Centar

  • 544m2

440.000 € 3.315.180 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 440.000 €
  • Cijena /m2 808,82 €
  • Kat prizemlje, prvi
  • Broj soba 1

Opis nekretnine

Pula - Kuća sa projektom hostela, za adaptaciju, 544 m2, odlična lokacija i nekretnina za investiciju!

 

Pula, luka i najveći grad Istre. Leži u jugozapadnom dijelu istarskog poluotoka, na obali dobro zaštićena zaljeva. Od mnogobrojnih sačuvanih spomenika iz rimskoga doba ističu se slavoluk Sergijevaca, bogate arhitektonske i reljefne dekoracije, te Augustov hram s početka I. st., po veličini šesti očuvani amfiteatar na svijetu, te Herkulova i Dvojna vrata.

Prodaje se stara kuća sa projektom hostela u blizini centra Pule. Nekretnina se trenutačno sastoji samo od prizemlja veličine 272 m2. Stara je oko 200 godina i ima svoju povijest, te joj je potrebna adaptacija. Predviđeni projekt za kuću je hostel sa 9 smještajnih jedinica. Po projekt hostel bi se sastojao od prizemlja i prvog kata, te bi imao izlaz na krov. Prizemlje po projektu bi imalo recepciju, 4 spavaće sobe sa 3 kreveta i svojim WC-om i kupatilom, ured, zajednički muški i ženski WC, praonicu, spremište, kotlovnicu i stepenište. Prvi kat bi se sastojao od stepeništa, zajedničkog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, 4 spavaće sobe sa 3 kreveta i 1 soba sa 2 kreveta i hodnikom, svaka soba imala bi svoj WC i kupatilo.

Svojom lokacijom i projektom, ova nekretnina je odlična prilika za one koji se žele baviti turističkom djelatnošću.

 

 

DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5581 ǀ E-mail: [email protected]

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn