Pula, centar - prodaja tri stana u samom centru, 34m2, 43m2 i 51m2!

prodaja Stan u zgradi

Pula, Centar

  • 4
  • 129.8m2

260.000 € 1.961.328 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 260.000 €
  • Cijena /m2 2.003,08 €
  • Kat prizemlje
  • Broj soba 5
  • Broj spavaćih soba 4
  • Grijanje Klima uređaj

Opis nekretnine

Pula - prodaja 3 stana na prizemlju zgrade u samom centru, 129.80 m2 stambene površine, odlično za investiciju!

 

Pula je najveći grad i glavna luka Istarskog poluotoka smješten na južnom dijelu rta. Jedan je od najpopularnijih turističkih centara i kulturnih prizora. Njegovi povijesni atributi i karakteristike vidljive su na svakome uglu, ulici, crkvi i muzeju. No najvrjednija i najvažnija povijesna baština zasigurno je veličanstveni Amfiteatar poznat kao Koloseum iz 2. stoljeća.

Grad se smjestio zaštićenom i dobro osiguranom zaljevu što je uvelike doprinijelo nevjerojatnom razvoju glavnih gospodarskih usmjerenja; brodska industrija i turizam.

Brodogradilište postoji iz vremena kada se grad Pula postavio u sastav Austro-Ugarske vladavine. Dok su bili pod njihovom nadležnošću, Pula im je bila glavna luka, i ratna mornarica te tako postala utvrđeni grad i jedan od najzaštićenijih gradova u Europi.Grad je sačuvao sve povijesne tragove koji su upravo postojani da bi se otkrila zagonetka prošlosti i pokazala svoju važnost.

U centru Pule na samo 60m od Gradske tržnice prodaju se tri odvojena stana.

Stan veličine 34.70 m2 koncipiran je kao garsonijera. Stan od 43.70 m2 sastoji se od spavaće sobe,kupatila,ulaznog hodnika,ostave,dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonom. Stan od 51.40m2 se sastoji od dvije spavaće sobe, kupatila, ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom.

Ukupna stambena kvadratura za sva tri stana je 129.80 m2.

Stanovi se prodaju zajedno, cijena nije fiksna!

 

 

 

DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5581 ǀ E-mail: nikolabaltic0@gmail.com

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit