Poreč - PRILIKA - ZEMLJIŠTE S PROJEKTOM ZA AGROTURIZAM!!

prodaja Građevinsko mješovito

Poreč, Poreč

  • 61253m2

890.000 € 6.705.705 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 890.000 €
  • Cijena /m2 14,53 €

Opis nekretnine

PRILIKA - ZEMLJIŠTE S PROJEKTOM ZA AGROTURIZAM!!

 

Prodaje se maslinik s 1500 desetogodišnjih maslina, ravne konfiguracije, pravilnog oblika i top lokacije s asfaltnim prilazom.
Radi se o impozantnoj veličini s pripremljenom dokumentacijom za gradnju vile s jedinicama za stambeno - turističku djelatnost i uljare ukupne kvadrature od 680 m2 s dodatno bazenom i popratnim sadržajima. Sva projektna dokumentacija pomno i detaljno je osmišljena od strane agronoma i vrsnih projektanata za interijere i exterijere gdje se posebno pazilo na podzemno navodnjavanje pomno odabrane sorte maslina za to područje, poštivajući pritom standarde i pravila. Komunalije plaćene.

Istra je osim svoje turističke veličine nadaleko poznata i po uređenim maslinicima i vrlo kvalitetnim i nagrađivanim maslinovim uljem.

Svaka zona Istre "piše" svoje uljne priče i širi okuse različitih tonova ovisno o zemlji koja ih gaji i hrani. Zemljište iz naše ponude tako već dugi niz godina daje plodove pretočene u zeleno zlato s mirisima Jadrana.

Udaljena samo 10ak km od turističkog središta Poreča, ova nekretnina vrijedna je svake pažnje.

 

Nazovite nas !

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn