Pazin, Trviž - prodaja vrhunskog resorta u srcu Istre!

prodaja Građevinsko zemljište

Pazin - Okolica, Trviž

  • 31000m2

3.000.000 € 22.603.500 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 3.000.000 €
  • Cijena /m2 96,77 €

Opis nekretnine

Doživite čari i raskoš središnje Istre, na osamljenom mjestu okruženom prirodom. Mnogim je zanimljivim putevima isprepletena naša predivna Istra, a svaki od njih ima svoj cilj, svoju destinaciju. Neki će vas od njih dovesti do mirnog kutka za odmor, neki do savršenog mjesta za djecu, neki do sjajnog punkta za kampiranje, a neki do idealne destinacije za aktivni odmor. Ovo mjesto omogućuje vam sve to istovremeno. U predivnom okruženju središnje Istre, usred prirode iz snova i gotovo mitskog krajolika, brojni mali srednjovjekovni gradići pobudit će u vama osjećaj drevne i duboke povijesti, ali i pravog užitka za oko! S druge strane, središnja je Istra mjesto gdje ste od Jadranskoga mora i svih bitnih gradova udaljeni samo pola sata vožnje.

Prodaje se zemljište u Trvižu, na rubnom području grada Pazina. Cestovna infrastruktura omogućuje dobru povezanost sa gradovima u okruženju i to prvenstveno preko državnih cesta.

Zemljište je građevinsko-turističko i sportsko rekreacione namjene te je ograđeno i asfaltno povezano sa glavnom cestom Pazin – Motovun.

Na izgrađenom dijelu nekretnine nalazi se restoran s 5 soba, dvije kuće za odmor i kamp odmorištem koji je u funkciji od 2016. godine. Nekretnina je razvojnog karaktera te se na neizgrađenom dijelu može graditi sportsko rekreacione objekte te do 89 kreveta. Takvih
nekretnina ima malo te smatramo da je idealna prilika za kupnju i razvoj.

Nekretnina je povezana s komunalnom infrastrukturom (struja, voda, telefon, internet).

Zemljište i nekretnine povezani su s glavnom cestom. Na predmetnoj lokaciji nema buke ni zagađenja. Zemljište i nekretnina okruženi su ogradom s rampom na glavnom ulazu kako bi se pružila potpuna privatnost i sigurnost.

Cijelo zemljište je veličine 31.026 m2.

Nekretnine se sastoje od (559m2):
- Dvije kuće za odmor (188m2)
- Pansion sa restoranom i 5 sobe (371m2)

Zemljište se sastoji od (30.467m2):
- Kamp odmorište (410m2)
- Građevinsko zemljište (gospodarska namjena) (4.533m2)
- Građevinsko zemljište (parking, zelena i ostala površina) (23.803m2)
- Negrađevinsko zemljište (1.721m2)

Sanitarni čvor – muško/ženski i prostor za trokadero je zidani objekt, dim. 5,5m x 2,65m, ukupne visine 3,3m. Objekt je pokriven kanalicom dok su zidovi obloženi demit fasadom.
Kamp parcele veličine su cca 80 m2 uređene autohtonim visokim i niskim raslinjem. Na svakoj parceli osiguran je priključak struje i vode. Pristupni putevi samo su djelomično pošljunčani tako da cijelokupni izgled kamp odmorišta izgleda što prirodnije. Kamp je
ograđen željeznom ogradom i ima kontrolirani ulaz. Na svakoj parceli osigurano je mjesto za kamper, prostor za postavu stola i šator. Također, na parceli je i plato za pražnjenje kampera. Na parceli se nalazi objekt recepcije koji se sastoji od zatvorenog prostora dim 2,35m x 1,15m sa nadstrešnicom dim 2,25m x 1,35 m. Zidovi su drvene grede, krovište je drveno sa pokrovom kanalice.

Što se tiče parkinga, parkirni prostor se proteže na 390 m2 površine.

Svaka kuća za odmor ima svoje parkirno mjesto od 18m2.

Glavna nekretnina (restoran i pansion) imaju cca 354m2 parkirnog prostora ispred same zgrade te uz obrađeni prostor do ograde što pruža puno prostora za parkiranje.

 

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

  • o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
  • o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn