Broj pregledavanja: 295

Modruš Potok - građevinsko zemljište

ID: 26578-1

Građevinsko zemljište, prodaja


215.000,00 € 

112.500,00 € 843.843,26 kn

Grad:Netretić

Šira lokacija:Veliki Modruš Potok

Cijena/m²:5,00 €

Površina:22.500,00 m²


GRAĐEVINSKI TEREN U T ZONI - POKLON ŠUMA 9 000 M2!


Karlovačka županija je zahvaljujući svom tranzitnom, prometnom i geostrateškom položaju jedna je od najvažnijih županija koja sjecištem i čvorištem najvažnijih prometnica povezuje Europu s jadranskom obalom. Karlovac, kao njeno središte, 56 km jugozapadno od Zagreba i 130 km sjeveroistočno od Rijeke, smješten je na dinarskom rubu Panonske nizine, a upravo s karlovačkog područja počinje bregoviti i planinski dio prema Mediteranu.
Uz mnogobrojne parkove i zelene površine, zbog čega nosi epitet "grada parkova" osobitost Karlovca su čak četiri rijeke koje prolaze kroz grad − Korana, Kupa, Dobra i Mrežnica po kojima je poznat kao grad na četiri rijeke. 

Udaljeno manje od 20ak km sjeverozapadno od grada iz ponude izdvajamo teren koji je po DPU objedinjen u T ZONI.

Pogodan za gradnju turističkih sadržaja i/ili kuća za odmor sa svim popratnim sadržajima, prostire se na 120 m udaljenosti od glavnog račvanja najbližih mu mjesta Netretić, Veliki Modruš Potok i Griče.

Teren je uglavnom ravne konfiguracije sa srednjim nivelacijama tla koja konačnoj slici daju estetski primamljiv dojam cijelom budućem kompleksu. Teren ukupne kvadrature od 13 500 m3 sastoji se od samo 3 čestice.

Uz teren budući vlasnik NA POKLON dobija šumu od 9 000 m2, udaljenu 700 m zračne linije sjeveroistočno od našeg predmetnog terena.

U kupoprodaji otvorena je mogućnost zamjene za nekretninu/pokretninu. Ukoliko imate prijedlog ili ponudu, molim slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za raspravu svih mogućnosti.

 

Ugrabite PRILIKU koja se ne propušta !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna