Modruš Potok - građevinsko zemljište, 13.500m2

prodaja Građevinsko zemljište

Netretić, Veliki Modruš Potok

  • 13500m2

49.000 € 68.000 € 369.191 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 49.000 €
  • Cijena /m2 3,63 €

Opis nekretnine

Netretić - prodaja građevinskog zemljišta u T zoni!


Karlovačka županija je zahvaljujući svom tranzitnom, prometnom i geostrateškom položaju jedna je od najvažnijih županija koja sjecištem i čvorištem najvažnijih prometnica povezuje Europu s jadranskom obalom. Karlovac, kao njeno središte, 56 km jugozapadno od Zagreba i 130 km sjeveroistočno od Rijeke, smješten je na dinarskom rubu Panonske nizine, a upravo s karlovačkog područja počinje bregoviti i planinski dio prema Mediteranu.

Uz mnogobrojne parkove i zelene površine, zbog čega nosi epitet "grada parkova" osobitost Karlovca su čak četiri rijeke koje prolaze kroz grad − Korana, Kupa, Dobra i Mrežnica po kojima je poznat kao grad na četiri rijeke. 

Udaljeno manje od 20ak km sjeverozapadno od grada iz ponude izdvajamo teren koji je po DPU objedinjen u T ZONI.

Pogodan za gradnju turističkih sadržaja i/ili kuća za odmor sa svim popratnim sadržajima, prostire se na 120 m udaljenosti od glavnog račvanja najbližih mu mjesta Netretić, Veliki Modruš Potok i Griče.

Teren je uglavnom ravne konfiguracije sa srednjim nivelacijama tla koja konačnoj slici daju estetski primamljiv dojam cijelom budućem kompleksu. Teren ukupne kvadrature od 13 500 m2 sastoji se od samo 3 čestice.

U kupoprodaji otvorena je mogućnost zamjene za nekretninu/pokretninu. Ukoliko imate prijedlog ili ponudu, molim slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za raspravu svih mogućnosti.

 

Ugrabite PRILIKU koja se ne propušta !

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn