Kanfanar - prodaja prostranog mješovitog zemljišta, 22.230 m2

prodaja Građevinsko mješovito

Kanfanar, Mrgani

  • 22230m2

445.000 € 3.352.853 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 445.000 €
  • Cijena /m2 20,02 €

Opis nekretnine

Kanfanar - prodaja mješovitog zemljišta za gradnju, 22.230 m2, odlična lokacija!

Smještena u središnjem dijelu Istre, s malim izlazom na more, Općina Kanfanar zanimljivo je odredište svim zaljubljenicima u prirodu, povijesnu baštinu, istarsku tradiciju i kulturu, ali i aktivni odmor.

Kanfanar preuzima ulogu općinskog središta početkom 18. stoljeća.Otkrivajući ljepote Kanfanarštine ne možete zaobići mnoge sakralne spomenike i najvažniji kulturni spomenik nulte kategorije - srednjovjekovni grad Dvigrad, kojim dominiraju ostaci romaničke bazilike kao i legende o nepronađenom blagu britanskog gusara kapetana Morgana ili Dragu, područje plodnih oranica, šumovitih padina i mediteranskog bilja te Romualdovu pećinu, stanište tri tisuće šišmiša ili Limski kanal, zaštićeni prirodni rezervat.

Na njenom širem području, na udaljenosti od 5,5 km od centra nudimo atraktivno zemljište veličine 22 000 m2 od čega je cca 10000 građevinsko, stambene namjene, vile za turizam ili osobnu namjenu.

Ovakvo mješovito zemljište daje investitoru široki dijapazon mogućnosti ovisno o željama i interesu.

Teren je ravan s pristupnom cestom uzdužno i infrastrukturom do terena.

Zbog veličine nemoguće ga je održavati prohodnim te je zato obrasao bjelogoričnim raslinjem.

 

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn