Istra,Volme - Prodaja zemljišta u T1-T2 Zoni udaljenog 590m do mora !

prodaja Građevinsko turističko

Medulin, Medulin

  • 3464m2

155.000 € 1.167.848 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 155.000 €
  • Cijena /m2 44,75 €

Opis nekretnine

Istra,Volme - Prodaja zemljišta u T1-T2 Zoni udaljenog 590m do mora !

 

Medulin je naselje i općina u Istarskoj županiji, smješten na jugu istarskog poluotoka i nalazi se oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Zanimljivost o Medulinu je da spada među najvažnija turistička odredišta Istre s bogatom ribarskom tradicijom.

U sastavu općine Medulin nalaze se još i naselja Banjole, Vintijan, Pješčana Uvala, Pomer, Vinkuran, Premantura i Valbonaša.

Osobito je poznat medulinski zaljev sa 11 nenastanjenih otočića s netaknutom prirodom i plažama s borovim šumama idealnim za odmor obitelji s malom djecom.

Medulin ima bogati smještajni kapacitet od privatnog smještajnog kapaciteta tu se nalaze apartmani, kuće, vile u Medulinu, a uz bogat privatni smještajni kapacitete tu se nalaze dobro opremljeni hoteli.

Uz apartmane, kuće i vile u Medulinu se nalaze i mnogobrojni autokampovi te naturistički kamp Kažela.

Osobitost i prepoznatljivost grada Medulina je crkva s dva tornja koja je smještena u centru grada, a izdiže se iznad mjesta.

Dolazite li na odmor u Medulin možete boraviti na brojnim plažama koje se nalaze u Medulinu, Pomeru, Pješčanoj Uvali, Banjolama, Premanturi, Kamenjaku i otocima. Tu ćete pronaći kristalno čisto more, brojne uvale i rtove, te plaže bogate borovim šumama koje su idealan izbor odmor i opuštanje.

Zemljište se nalazi uz prometnicu tako da ima riješeni pristupni put ,te je pravilnog pravokutnog oblika . Uz veličinu zemljišta od 3464m2 i blizinu mora i plaža ovo zemljište ima savršene uvjete za T1-T2 Zonu. Osim turističkog naselja dopuštena je gradnja hotela te ugostiteljsko-turistička namjena a pod to spadaju zdravstvene djelatnosti, sportske djelatnosti namijenjene sportskoj rekreaciji, djelatnosti trgovine ,ugostiteljske djelatnosti kao što su pizzerije,barovi,noćni barovi itd..

DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5581
ǀ E-mail: [email protected]


Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn