ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 846m2 s pogledom na more!

prodaja Građevinsko zemljište

Vodnjan, Barbariga

  • 846m2

241.500 € 1.819.582 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 241.500 €
  • Cijena /m2 285,46 €

Osnovna infrastruktura

  • Struja
  • Gradski vodovod
  • Kanalizacija

Opis nekretnine

ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 846m2 s pogledom na more!


Zapadna istarska obala krije mnoga mirna naselja okružena prirodom koja oduzima dah, i netaknutom obalom koja nudi fantastična iskustva. Jedno od takvih naselja je i Barbariga. Smješteno na samoj obali, u mirnom i privatnom dijelu s bogatom poviješću, Barbariga je jedno od najpopularnijih manjih mjesta u Istri koje doživljavaju turistički procvat zadnjih godina.


Na svega 600m2 od obale smjestila se predivna građevinska parcela relativno pravilnog pravokutnog oblika s pristupnim putem te svom infrastrukturom pored parcele, veličine 846m2. Zemljište je jedno od 5 spojenih čestica od kojih su sve između 800-850m2 istog vlasnika. Osim što je na jednom od najboljih lokacija u Barbarigi, samo naselje ima vrlo poželjnu lokaciju koja se smješta u relativnoj blizini nekoliko vrlo popularnih gradova poput Pule, Rovinja, Vodnjana i Fažane, od kojih svaki ima svoju posebnu turističku ponudu, kao i vrhunska gastronomska iskustva što čine ovo zemljište savršenim mjestom za izgradnju Vašeg budućeg doma ili investicija u budućnost koje ovo naselje nudi svojom snažnom turističkom infrastrukturom


Ovo građevinsko zemljište rijedak je slučaj na tržištu, pogotovo u mjestima koja su smještena na samoj obali. Ne propustite priliku graditi budućnost na jednoj od najboljih lokacija u Istri.

 

 

KONTAKT:

Mob:095 595 8800 ǀ E-mail: [email protected]

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn