ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 823m2 s pogledom na more!

prodaja Građevinsko zemljište

Vodnjan, Barbariga

  • 823m2

235.000 € 1.770.608 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 235.000 €
  • Cijena /m2 285,54 €

Osnovna infrastruktura

  • Struja
  • Gradski vodovod
  • Kanalizacija

Opis nekretnine

ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 823m2 s pogledom na more!

 

 

Na jednom od najljepših mjesta zapadne istarske obale smjestilo se naselje Barbariga. Popularnom po predivnim prirodnim obalama, podmorju kao stvorenom za ronilačke avanture te prekrasnim zelenim pojasom koji se proteže od Barbarige, sve do obližnjih obalnih gradova. Osim same turističke ponude u sezoni, Barbariga je blizu ruralnih središta popularnim po autohtonoj gastronomiji, vrhunskom vinu i maslinovom ulju.


Na svega 600m2 od obale smjestila se predivna građevinska parcela pravilnog pravokutnog oblika s pristupnim putem te svom infrastrukturom pored parcele, veličine 823m2. Zemljište je jedno od 5 spojenih čestica od kojih su sve između 800-850m2 istog vlasnika. Osim što je na jednom od najboljih lokacija u Barbarigi, samo naselje ima vrlo poželjnu lokaciju koja se smješta u relativnoj blizini nekoliko vrlo popularnih gradova poput Pule, Rovinja, Vodnjana i Fažane, od kojih svaki ima svoju posebnu turističku ponudu, kao i vrhunska gastronomska iskustva što čine ovo zemljište savršenim mjestom za izgradnju Vašeg budućeg doma ili investicija u budućnost koje ovo naselje nudi svojom snažnom turističkom infrastrukturom


Ovo građevinsko zemljište rijedak je slučaj na tržištu, pogotovo u mjestima koja su smještena na samoj obali. Ne propustite priliku graditi budućnost na jednoj od najboljih lokacija u Istri.

 

 

KONTAKT:

Mob:095 595 8800 ǀ E-mail: [email protected]

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn