Bribir - prekrasna ljepotica!

prodaja Samostojeća kuća

Vinodolska općina, Bribir

  • 390m2

415.000 € 3.126.818 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 415.000 €
  • Kat prizemlje, prvi, suteren
  • Broj soba 6

Opis nekretnine

Bribir je mjesto u Vinodolskoj općini udaljeno 6 km sjeverozapadno od Novog Vinodolskog. Smješteno je na uzvisini od 170 m nadmorske visine koje je nekoć služilo kao utvrda krčkih vitezova Frankopana, a ostaci zidina i četverokutne kule svjedoče tom vremenu. Zbog svoje geografske lokacije, Bribir nudi beskrajan pogled na Kvarner i otoke pa je zbog toga meta investitorima i kupcima koji traže mir s prirodnim blagodatima.

Kuća iz naše ponude je primjer ville kojih na tom području ima sve više, stambenog je prostora od 390 m2 na okućnici od 1500 m2 koja nudi mogućnost raznim sadržajima.

Suteren od 150 m2, prizemlje 100 m2 te kata od 90 m2 i dodatno 45 m2 apartan kao zasebna jedinica, zadovoljiti će svakog potencijalnog novog vlasnika da se katovima i prostorijama poigra po vlastitim željama i interesu. Garaže, više spremišnih prostora, bazen i uređena okućnica dodatno podiže vrijednost i estetiku kompleksa.

Stanovi u obje etaže i apartman su namješteni i opremljeni sa visokom kvalitetom estetike.

Dokumentacija uredna.

Nazovite nas s povjerenjem !

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

  • o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
  • o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn