Bale - autohtona kamena kuća u srcu grada

prodaja Kamena kuća

Bale, Bale

  • 4
  • 210m2

350.000 € 2.637.075 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 350.000 €
  • Cijena /m2 1.666,67 €
  • Kat prizemlje, prvi, drugi, treći
  • Broj soba 8
  • Broj spavaćih soba 4

Opis nekretnine

Bale - prodaja autohtone kamene kuće 210m2, u srcu Bala, s dvorištem, i poslovnim prostorom, P+3.

Kameniti gradić Bale smješten nadomak Rovinja, Vodnjana, Kanfanara i Svetvinčenta očuvano je područje Istre koje je izbjeglo sve oblike devastacija i danas s ponosom možemo reći da je to područje gotovo djevičanske ljepote koje se odlikuje vrhunskim prirodnim bogatstvima, netaknutom prirodom i bogatim kulturnim i arhitektonskim naslijeđem. Prirodna je to cjelina s obradivim poljima, pašnjacima, šumama u kojoj se i danas mogu vidjeti ostaci starih građevina, rimskih cesta, cisterni, bunara, rimskih vila, uljnih preša i crkvi.

Gotovo da nema dana tijekom srpnja i kolovoza kada se u Balama nešto ne događa – od koncerata, izložbi, pučkih fešti do najznačajnijeg Jazz Festivala kojeg posjećuju i ljubitelji izvan granica Lijepe Naše.
Gradić je to baš na mjeru potreba za život, ali i mjesto koje ćete poželjeti odabrati za bijeg od svakodnevice i gradske vreve.

U samoj starogradskoj jezgri nadomak Kaštela nudimo iz naše ponude kuću s 4 etaže.
U prizemlju kuće nalazi se poslovni prostor s izlazom na kamenom opasano dvorište veličine 25 m2 koje velikim dvorskim vratima ima izlaz na lokalni kameni prolaz kroz jezgru.
Cjelina se koristila u poslovne svrhe no možda ćete poželjeti ovu etažu prenamijeniti u stan koji zbog svoje odvojenosti može lako poslužiti profitabilnoj svrsi turističkog najma.
Vanjsko kameno stepenište vodi na 2 etažu i odvojeni ulaz za stan na toj etaži te i na drugu etažu gdje se nalazi impresivan ulazni hol iz kojeg se ulazi u dvije jedinice, svaka na svojoj etaži.
Stan na 4. etaži ujedno je i potkrovni stan s terasom koja pruža pogled na grad.

Svaka etaža ima stambenih cca 38 m2, jednu spavaću sobu i sve etaže su povezane i u unutrašnjosti zidina kuće. Stanovi na 3. i 4. etaži su useljivi i namijenjeni za stanovanje, dok je stan na 2. etaži za potpunu renovaciju. Upravo taj stan ima i izlaz na terasu koja gleda na dvorišni dio kuće.

 

Impresivna je to nekretnina koja daje različite mogućnosti namjene od osobne stambene s mogućim profitom do turističke namjene poput hotela, hostela i slično.

 

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn