Rakalj - prekrasna građevinska parcela

prodaja Građevinsko mješovito

Marčana, Rakalj

  • 5880m2

251.500 € 1.894.927 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 251.500 €
  • Cijena /m2 42,77 €

Opis nekretnine

Rakalj - građevinsko zemljište sa panoramskim pogledom sa parcele, pogodno za izgradnju vile ili kuće za odmor!

Zbog panoramskog pogleda, odlično je područje za izgradnju vila ili kuća za odmor. Zemljište se nalazi u blizini ostalih kuća za odmor, koje su već dobro uhodane u turizam. Rakalj je već dobro znano turističko mjesto u ljetnim mjesecima, zbog čistih predivnih plaža, šetnica uz more, predivnih mjestašca sa kojih se pružaju prostrani pogledi i ljubazni žitelji Raklja.

Prostire se na ukupnoj površini od 5873 m2, na dvije katastarske čestice, dužina parcele preko 90 m a širina 58 m od kojih je 2795 m2 građevinsko, a preostalo se odnosi na poljoprivredno zemljište.
Udaljenost od centra naselja u kojem se nalaze svi bitni sadržaji kao što su trgovina, kafići je samo kilometar i po te isto tako do prvih predivnih plaža, dok se u blizini plaža nalazi i restoran morske hrane Sveti Mikula i kafić na plaži.

Pristupni put, asfaltirana cesta, infrastruktura do terena.

Savršena lokacija bilo da se radi za izgradnju kuće za življenje ili za investicije u turizmu.

Udaljenost Raklja od Pule iznosi 30 kilometara, Krnica u kojoj se nalazi poznata konoba s vrhunskom hranom, Da Rocco udaljena je samo 3 kilometra.

 

DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Rebeka T. ǀ Mob: 099 281 6562 ǀ E-mail: [email protected]

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn