Rovinj 35 000 m2 teren

prodaja Građevinsko zemljište

Rovinj, Rovinj

  • 35000m2

927.000 € 6.996.048 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 927.000 €

Opis nekretnine

U selu na Kanfanarskoj općini udaljeno 12 km od Rovinja, prodaje se zemljište s projektom za aparthotel i predviđenog autokampa uz mogućnost glampinga.

Smještaj kampa je u djelomično pošumljenom dijelu predviđeno T-3, dok se R-3 nalazi na čistoj zaravnatoj površini, a istarske vile naslanjaju se na Glamping kamp i pročelje je okrenuto prema jugu.

U građevinskoj zoni od 4000 m2 postoji i mogućnost izgradnje objekata u nizu.

Cijeli kompleks T-3, R-3 i Vile povezan je svojim privatnim putem na javni prilaz, što je i u prikazu naznačeno.

Također na cijeloj površini nalazi se privremena infrastruktura struje (kabel 5x16) kao i vodovodna cijev (PVC od 2 cola) koja je također privremeno prikopčana na vodovodne instalacije

Obzirom na posebnost objekta, biti će potrebno napraviti samostalni priključak na vodu koja prelazi preko priključnog puta (na vlastitom terenu), a trafostanica nalazi se u blizini R-3 zone na udaljenosti od cca 50 m.

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas radi dogovora o razgledu gdje će biti detaljnije objašnjene mogućnosti izgradnje.

Postoji mogućnosti koncesije na 30-50 god ili neki drugi oblik suradnje, po dogovoru.

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

  • o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
  • o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit