Motovun - kuća u nizu sa 3 apartmana - PRILIKA!!

prodaja Apartmanska kuća

Motovun, Motovun

  • 176m2

179.000 € 1.348.604 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 179.000 €
  • Energetska učinkovitost U izradi
  • Kat prizemlje, prvi, suteren
  • Broj soba 4
  • Prozori PVC stolarija

Prostorije nekretnine

  • Parking

Osnovna infrastruktura

  • Struja
  • Gradski vodovod
  • Kanalizacija

Opis nekretnine

KUĆA U NIZU S 3 APARTMANA - PRILIKA!!

Udaljeno 20 km od mora, na brdu s najuščuvanijom srednjovjekovnom istarskom utvrdom i zidinama, smjestio se najatraktivniji istarski gradić Motovun.

Osim važne i bitne grane poljoprivrede, Motovunjani su se okrenuli i turizmu koji postaje sve važnija i profitabilnija djelatnost.
Upravo za tu namjenu nudimo 3 stambene jedinice pod jednim kućnim brojem.

Radi se o kući u nizu koja je 2018. godine potpuno i radikalno adaptirana, od novih vodnih i strujnih instalacija do novih DRVENIH prozora sa komaricama, novo uređenih zidova u kojem procesu se potpuno izmijenio raspored prostora.

U gradnji su se koristili visokokvalitetni materijali, a ništa manje se nije pazilo niti u odabiru opreme svih stambenih jedinica. Za osiguranje svih prostora i onog što te prostore čine domom, brine se i protuprovalni alarm.

U suterenu smjestio se jednosobni apartman s vlastitim ulazom. Stepenište vodi u dvosobni i dvoetažni apartman dok se na drugom katu smjestio još jedan jednosobni apartman s otvorenim dnevnim boravkom s isto tako otvorenim pogledom na prekrasnu prirodu brežuljkastog Motovuna.

Za Vaše ljubimce osigurana su parkirna mjesta nedaleko kuće.
Obzirom na traženost smještaja u ovom dušom obavijenom gradiću, cijela priča zanimljiva je za investiciju s profitom, ali i za bijeg od svakodnevnih ponavljajućih obaveza.

 

Obratite nam se s povjerenjem!

 

 

 

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit