Kaštelir - imanje za obnovu i novogradnju

prodaja Samostojeća kuća

Kaštelir-Labinci, Labinci

  • 930m2

691.000 € 5.212.916 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 691.000 €
  • Cijena /m2 645,16 €
  • Kat prizemlje, prvi, drugi
  • Broj soba 6

Opis nekretnine

POREČ, KAŠTELIR - IMANJE ZA OBNOVU I/ili NOVOGRADNJU!!

Kompleks vrijedno pažnje koje pruža višestruke mogućnosti s pogledom na more.

Sastoji se od dvije glavne troetažne kuće i dodatnih 4 objekta ukupne tlocrtne veličine 540 m2 plus kat, što bi u konačnici bilo više od 930 m2 stambenog prostora, te građevinskog zemljišta ukupne veličine 5400 m2.

Kuće su kamene, autohtone spojene u cjelinu nelinearnog oblika s nadstrešnicom. Vanjski zidovi kamenih kuća su zdravi i moguće ih je unutar zidova rekonstruirati te se u konačnici može dobiti više od 900 m2 stambenog prostora na dvije građevinske parcele od 1450 m2 i 960 m2. Svi postojeći objekti su legalizirani s priključcima struje, vode, kanalizacije i telefona. Ostalo zemljište je po idejnom planu raspodijeljeno na tri građevinske parcele veličine od 750 m2, 820 m2 i 880 m2 s uređenim pristupnim putem. Mogućnost gradnje samostojećih ili duplex vila ili ukupno 9 stambenih jedinica. Osim rekonstrukcije, novi idejni plan daje mogućnost rušenja svih objekta te se u konačnici dobije 5 građevinskih parcela po 1000 m2 s mogućnošću gradnje ukupno 13 stambenih jedinica. Prijedlozi su napravljeni uz odobrenje Županijske uprave za ceste i Općine Kaštelir-Labinci.

Ukoliko investitor želi, može koristiti usluge arhitektonskog ureda koji je sastavio urbanističke prijedloge.

Samo 10ak km dijeli ga od Poreča, 6 km od Tara i 8 km od najvećeg europskog kampa Lanterna, a u krugu od 500 metara nalaze se trgovina, kaffebar, konoba, frizerski salon, i cijeli niz poznatih vinara i uljara, škola, sportski objekt s terenima i vrtić.

Kraj je to koji je vrlo tražen od strane klijenata i investitora zbog otvorenog pogleda prema pučini mora, uređenim vinogradima i maslinicima te bezbroj novosagrađenih urbanih modernih i autohtonih vila!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vlasništvo uredno bez tereta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

- o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 40.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit