Kanfanar - započeta rekonstrukcija starine s bazenom

prodaja Dvojna kuća

Kanfanar, Kanfanar

  • 3
  • 230m2

119.000 € 895.588 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 119.000 €
  • Cijena /m2 517,39 €
  • Kat prizemlje, prvi
  • Broj soba 4
  • Broj spavaćih soba 3

Prostorije nekretnine

  • Parking

Opis nekretnine

Kanfanar - rekonstrukcija starine, 230 m2, bazen, 3 etaže, dvorište sa bunarom!

 

Prodaje se započeta rekonstrukcija starine koja po projektu ima bazen i sačuvanu staru kamenu šternu(bunar) koja je i dalje u funkciji.

Radovi na kući su rađeni po svim standardima gradnje uz nadzor statičara te posjeduje sve dozvole i projekte za nastavak gradnje.

Kuća se sastoji od prizemlja, 1. kata i potkrovlja.

Po projektu se prizemlje sastoji od velike kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka koji ima dva izlaza od kojih jedan vodi na terasu i prednje dvorište dok drugi ima izlaz na bazen (30m2). Prizemlje također ima prostrano spremište s vlastitim toaletom.

Dvorište posjeduje jedinstveni detalj, očuvana stara kamena šterna (bunar) koja je i dalje u funkciji. Šterna razdvaja prednje dvorište gdje se nalazi terasa s ljetnom kuhinjom, parking i vrt od stražnjeg dvorišta koje pruža više intime budućim vlasnicima gdje se isto tako nalazi i bazen.

Na prvom katu kuće nalazi se dnevni boravak iz kojeg se izlazi na veliku terasu i jedna dječja soba s vlastitom kupaonicom te jedna velika bračna soba s prostranim garderobnim prostorom i vlastitom kupaonicom, soba također ima izlaz na terasu.

Potkrovlje sadrži jednu sobu sa kupaonicom i veliki prostrani boravak koji je zamišljen kao dječja igraonica.

Investicija velikog potencijala koja može biti višestruko isplativa za budućeg investitora tj. vlasnika. Unutrašnjost, raspored te broj soba, kupaonica i ostalog prostora se može prenamijeniti po želji i potrebama budućeg vlasnika.

Idealno za obiteljsku kuću ili investiciju u turizam. Udaljenost od Rovinja cca 15km a od ipsilona 3km.

 

 

DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:
Agent: Rebeka T. ǀ Mob: 099 281 6562 ǀ E-mail: rebeka.tomisic@elite-nekretnine.hr

 

 

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit